17:00

IK Vista / Öis

Referat: Lommaryds IF - IK Vista / Öis

Sommarens första dag tillbringar vi i Lommaryd med trevlig fotbollsunderhållning och svettiga pannor.
Vi startar bra och Lommaryd får kämpa sig in i matchen men fortsätter trycka på och får tillslut in första målet. Som så många gånger förr gör vi våra misstag vid fel tidpunkt och Lommaryd lyckas kvittera nästan direkt på en halvchans. Vi knyter näven och får snart in en boll till men tyvärr blir inte heller denna lycka långvarig då de gör mål på något som inte ens kan kallas chans.
Vi letar oss till skuggan och peppar på inför andra som blir en kamp alla 25 minuter. Vi fortsätter skapa chanser men en bra målvakt står ivägen och perioden slutar 0-0.
Vi fortsätter bra i tredje men det gör även Lommaryd och tyvärr är det vi som får hämta bollen i nätet två gånger.
Vi kämpar och sliter men det gör även Lommaryd och tyvärr förlust igen. Vi skapar chanser och spelar bra boll men våra misstag kommer vid fel tidpunkter och detta gör att vi får kämpa i uppförsbacke. Blir mentalt jobbigt att aldrig få leda under längre period utan nästan alltid få ett mål ibaken efter vi gjort ett.
Besvikna över förlusten men positivt spel, snart vänder det, kanske redan nästa helg.